Installatiebedrijf Waddinxveen

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Oosterom Installatietechniek is een allround en meedenkend installatiebedrijf in Zuid-Holland met een laagdrempelig karakter.

Oosterom Installatietechniek verzorgt de installatie en het onderhoud van de complete technische installatie in uw woning of bedrijfspand. Tevens installeert Oosterom Installatietechniek uw (nieuwe) keuken, badkamer en toilet.

Daarbij richt Oosterom Installatietechniek zich op duurzaam wonen en werken middels het opwekken van groene energie. Wij gaan graag met u in overleg over de mogelijkheden in uw woning of bedrijfspand.

Onze klanten zijn voornamelijk consumenten, maar wij verrichten ook werkzaamheden voor zakelijke klanten en werken voor aannemersbedrijven.

Kortom, Oosterom Installatietechniek is een veelzijdige organisatie waarin service en klantgerichtheid centraal staan.

Voor meer informatie over al onze werkzaamheden, bezoek onze pagina Diensten.

Historie

Oosterom Installatietechniek is in 2012 door Marc Oosterom opgericht. Daarvoor heeft hij ruim dertien jaar ervaring opgebouwd bij verschillende installatiebedrijven en verschillende opleidingen afgerond.

In 2013 zijn Oosterom Installatietechniek en EcoMatch Waterbehandeling een samenwerking gestart. Hiermee is het dienstenaanbod van Oosterom Installatietechniek uitgebreid met het plaatsen en onderhouden van waterontharders.

Oosterom Installatietechniek is een jong en ambitieus bedrijf en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Mede daarom heeft Installatiebedrijf De Wit Waddinxveen B.V. in 2016 Oosterom Installatietechniek bereid gevonden ook service te bieden aan de klanten van Installatiebedrijf De Wit Waddinxveen B.V.