Elektrotechniek

Elektrotechniek

Nieuwbouw of verbouw? Oosterom Installatietechniek adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt voor u de elektrische installaties in uw woning of bedrijfspand. Ook passen wij desgewenst reeds bestaande installaties aan.

Denk bij elektrotechniek aan de ‘kleinere klussen’, zoals het aanleggen of repareren van binnen- en buitenverlichting, vervangen of aanpassen van de meterkast en het (ver)plaatsen van stopcontacten.
Maar ook voor grote projecten kunt u bij Oosterom Installatietechniek terecht, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een aanbouw of het bouwen van een nieuwe woning of bedrijfspand.

Elke opdracht benadert Oosterom Installatietechniek hetzelfde, de grootte van de opdracht maakt niet uit. Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan.

Adviseren
Door onze jarenlange ervaring geven wij u een advies op maat. Wij nemen samen met u uw doel en ideeën door. Aan de hand daarvan denken wij met u mee en adviseren wij u bij uw plannen, zodat uw wens gerealiseerd kan worden.

Ontwerpen
Naar aanleiding van uw wensen en doelstellingen maken wij desgewenst een ontwerp wat de nieuwe situatie weergeeft.

Installeren
Wij installeren de producten met veel zorg en precisie. Kwaliteit verzekerd!

Onderhouden
Wij onderhouden uw elektrische installaties op uw verzoek. Voor meer informatie hierover bezoekt u eens onze pagina Service en Onderhoud.