Warmte

Verwarming

Verwarming

Cv-ketel en installatie
Ieder heeft zijn eigen wensen en behoefte aan comfort. Wij komen graag bij u langs om te kijken welke cv-ketel het beste bij u past. Oosterom Installatietechniek heeft goede ervaringen met de cv-ketels van Remeha, Nefit en Daalderop, maar kan ook elk ander gewenst ketelmerk voor u plaatsen. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Tevens heeft Oosterom Installatietechniek een servicedienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaarstaat. Dus mocht er toch iets mis gaan met uw ketel, dan hoeft u nooit lang in de kou te zitten. Bezoekt u voor deze service eens onze pagina Service en Onderhoud.

Radiatoren
Elke woning of bedrijfspand heeft zijn eigen uitstraling, een radiator speelt daar ook een grote rol in. Bij Oosterom Installatietechniek heeft u keuze uit verschillende radiator modellen. Van gietijzer tot design. U kunt bij elk gewenst model bij ons terecht.
Geef hier uw wensen door en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vloerverwarming
Vloerverwarming is een energiezuinige manier van verwarmen, dit komt door het stoken met lagere temperaturen. Vloerverwarming geeft daardoor een comfortabele en gelijkmatige warmte af. Dit is een zeer aangenaam gevoel en leidt tot minder energieverbruik, helemaal in combinatie met een warmtepompsysteem (zie ook Groene energie). Oosterom Installatietechniek heeft veel ervaring met het aanleggen van vloerverwarming, zowel bij een cv-ketel als een warmtepompsysteem.

Gaskachels
Sommige woningen hebben geen centrale verwarming, maar zijn voorzien van gaskachels. Bij Oosterom Installatietechniek kunt u terecht voor de (her)plaatsing van een gaskachel. Wij hebben nieuwe modellen, maar leveren tevens tweedehands gaskachels. Ook voor het onderhoud van uw gaskachel staat Oosterom Installatietechniek voor u klaar. Bent u op zoek naar een (nieuwe) gaskachel of is uw huidige gaskachel aan onderhoud toe? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.

Heaters
Voor het verwarmen van grotere ruimtes maakt men soms gebruik van heaters, bijvoorbeeld bij bedrijfspanden en grote schuren. Oosterom Installatietechniek plaatst en onderhoudt zowel direct (gas) als indirect (cv) gestookte heaters. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor een directe of indirect gestookte heater.