Zonnepanelen

Groene energie

Groene Energie

Oosterom Installatietechniek richt zich op duurzaam wonen en werken middels het opwekken van groene energie. Groene energie opwekken kan op verschillende manieren. Voor een optimaal resultaat combineren wij verschillende mogelijkheden met elkaar, bijvoorbeeld vloerverwarming gecombineerd met een warmtepompsysteem.

Zonnepanelen
Zelf energie opwekken voor eigen gebruik? En wat u niet gebruikt terug leveren aan de energieleverancier?
Oosterom Installatietechniek levert en plaatst zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand. De panelen kunnen zowel op een schuin als een plat dak geïnstalleerd worden. Klik hier voor meer informatie over de warmtepompsystemen of het aanvragen van een offerte.

Subsidie
Het ministerie van Economische Zaken stimuleert het gebruik van zonnepanelen middels de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Aanvragen kan vanaf 4 januari 2016 09.00 uur tot en met 31 december 2016 17.00 uur.

Zonneboilers
Met een zonneboiler verwarmt u een gedeelte van uw warm water met de zon, hierdoor verbruikt uw combiketel minder energie wat resulteert in lagere energiekosten. Ook de zonneboiler kan op zowel een plat dak als een schuin dak geïnstalleerd worden. Sommige merken leveren zelfs geïntegreerde systemen welke wij onder de dakpannen weg kunnen werken. Klik hier voor meer informatie over de warmtepompsystemen of het aanvragen van een offerte.

Warmtepompsystemen
Een warmtepomp brengt duurzame omgevingswarmte van een laag naar een hoger en bruikbaar temperatuurniveau. De warmte wordt onttrokken aan de omgeving: bodem-, water-, lucht- of afvalwarmte. Voor het aandrijven van de warmtepomp is een beperkte hoeveelheid primaire energie nodig. Door duurzame omgevingswarmte te benutten kan een warmtepomp tot circa 50% primaire energie besparen ten opzichte van een cv-ketel. Klik hier voor meer informatie over de warmtepompsystemen of het aanvragen van een offerte.